Naast Ninjini worden er meer personage geïntroduceerd.

Ninjini is een personage die het vooral moet hebben van magie.

Activision maakt vandaag de nieuwe personage Ninjini bekend voor Skylanders Giants. Ninjini heeft het element van magie en is één van de eerste Skylanders.

Over Ninjini:

Lang voordat de Arkeyans aan de macht kwamen was Ninjini de meest bekende magische ninja uit de oudheid. Maar een duistere tovenares, die jaloers was op Ninjini’s vaardigheid als krijger, hield haar voor eeuwig opgesloten in een betoverde fles. Jaren gingen voorbij, maar Ninjini bleef vastbesloten om te ontsnappen en wist zelfs een dubbele zwaard techniek te beheersen binnen haar fles. In de loop der jaren bleven haar krachten groeien tot ze door pure wilskracht wist te ontsnappen! Vanaf dat moment maakte Ninjini het haar missie om als een van de eerste Skylanders, mensen in nood te helpen. Ze draagt nog altijd haar betoverde fles bij haar, als een herinnering aan haar eigen veerkracht. Onderaan de post hebben we een plaatje van Ninjini geplaatst.

Daarnaast zijn ook de personages, Hot Dog, LightCore Chill, LightCore Pop Fizz, Spyro Serie 2 en Wrecking Ball Serie 2, toegevoegd aan de populaire kindergame. Serie 2 personages kunnen in de game Level 15 behalen en hiermee nieuwe krachten ontgrendelen.

Skylanders_Ninjini