Sinestro 21 mei speelbaar in Infinite Crisis

Infinite Crisis: Sinestro boezemt angst in en maakt zich klaar voor het gevecht!

Maak alvast kennis met Sinestro in de nieuwste Champion Profile video van Infinite Crisis, de free-to-play MOBA van Turbine die zich afspeelt in het DC Universum! Vanaf woensdag 21 mei kunnen spelers hun tegenstanders angst inboezemen en zelfs hun meest geduchte tegenstanders laten zwijgen, als Sinestro officieel speelbaar is!

Terwijl hij op zoek gaat naar perfecte orde en wraakt neemt op zijn vijanden, wordt de kracht van Sinestro gevoed door angst. Als een Blaster elimineert Sinestro zijn vijanden door het verspreiden van doodse stilte en angst om zo de zwakkeren uit de weg te ruimen.

Als voormalig mentor van Hal Jordan was hij ooit een beroemde Green Lantern en werd hij door velen geprezen. Alles veranderde toen Jordan ontdekte dat Sinestro onderdrukking en angst gebruikte om zo ‘orde te creëren’. Sinestro werd terecht gesteld en verbannen naar het antimaterie universum, waar hij een nieuw soort kracht vond, die geen wilskracht uitstraalde, maar angst. Na verloop van tijd beheerste Sinestro Parallax, de levende belichaming van alle angst.