banner-sims3-exotisch

Kies het ruime sop met het nieuwste uitbreidingspakket van de Sims 3

De zomer is officieel begonnen dus het tijd om te ontsnappen naar het aller-heetste uitbreidingspakket tot nu toe van De Sims. EA heeft aangekondigd dat het De Sims 3 Exotisch Eiland Uitbreidingspakket voor PC/Mac vanaf nu in winkels ligt wereldwijd en via Origin.com te koop is. Voor de allereerste keer kunnen spelers onder de zeespiegel duiken en de zeebodem verkennen, hun eigen woonboot bouwen, de woeste baren trotseren om nieuwe eilanden te ontdekken, of een vijfsterrenresort bouwen en runnen. Met tal van innovatieve onderdelen die nog nooit eerder in de geschiedenis van De Sims voor PC zijn vertoond, opent De Sims 3 Exotisch Eiland een wereld aan nieuwe mogelijkheden voor spelers om te ontdekken, zowel op het land als op zee.

In De Sims 3 Exotisch Eiland kunnen spelers snorkelen en duiken om een onderwaterwereld te verkennen vol zeewezens, verzamelbare voorwerpen, grotten en gezonken schatten. Verkenningen onderwater kunnen tot tal van nieuwe avonturen leiden. Zo kun je bijvoorbeeld vriendschap sluiten met ZeemeerSims, legendarische zeemonsters spotten of ternauwernood ontsnappen aan levensbedreigende ontmoetingen met haaien.

Voor spelers die wat actiever zijn ingesteld en de verschillende eilanden willen verkennen, is de woonboot misschien wel het perfecte nieuwe onderkomen. Deze volledig aanpasbare drijvende huizen verschijnen voor het eerst in een game van De Sims en geven spelers de optie om hun verkenningen uit te breiden door volledig op zee te gaan wonen, of om er voor een dagtochtje even tussenuit te piepen.

Ook managementmogelijkheden aan de orde in Sims 3 Exotisch Eiland

Het is niet alleen maar onbezorgde zonnige pret. Spelers die op zoek zijn naar management mogelijkheden kunnen hun eigen resort bouwen, bezitten en beheren terwijl ze ook nog eens wat geld verdienen. Of het nu een gezinsvriendelijk resort met glijbanen en een lopend buffet is, een romantisch onderkomen met bungalows op het goudgele zand of een resort voor singles is met hippe zwembadbars, spelers zullen beslissingen op managementniveau moeten nemen om het succes van hun resort te beïnvloeden. Of je nu zwembaden of vuurlopen toevoegt, hotelkamers een make-over geeft of het aanbod van eten en drinken uitbreidt, spelers kunnen de voorzieningen van hun resort precies afstemmen op de verwachtingen van gasten die ze in hun recensies van het resort aangeven.

Spelers die wat extra actie zoeken op het paradijselijke eiland kunnen De Sims 3 Exotisch Eiland via Origin bestellen en het Carnavalskostuumpakket** ontvangen. Dit pakket bevat twee exclusieve outfits om een tropische nacht nog feestelijker te maken. Vrouwelijke Sims zullen het middelpunt van het feest zijn in hun vederlichte kostuum terwijl mannelijke Sims trots als een pauw rondparaderen in een opzichtig ensemble.