Shovel Knight verschijnt 22 april op de PlayStation 4, PlayStation 3 en PC

David D’Angelo, ontwikkelaar bij Yacht Club Games, heeft wat meer vrijgegeven over het gevecht Shovel Knight versus Kratos in de game Shovel Knight die over twee weken verschijnt. We zagen de God of War als in actie in een teaser trailer die op 6 december vorig jaar werd vrijgegeven. Zoals je toen kon zien zijn Shovel Knight en Kratos geen vriendjes.

Net zoals Shovel Knight is Kratos de wereld waarin de game zich bevind aan het ontdekken. Het zal dus zomaar zijn dat je hem tegenkomt op de map. Heel makkelijk is Kratos niet te vinden. Je moet als speler goed je ogen de kost geven om verschillende geheimen te ontdekken en heel misschien kom je dan Kratos tegen.

Als je als Shovel Knight dan eindelijk tegenover Kratos komt te staan dan bereid je maar voor op een zwaar gevecht. Met zijn Blades of Chaos als wapens en agressieve vechtstijl zal Kratos zich niet makkelijk gewonnen geven.

Aanvullend geeft David D’Angelo aan:

But there’s more than just a battle! Maybe Shovel Knight learns a trick or two from Kratos… but we’ve shared enough for now. You’ll just have to play the game to find out what!

(Bron: PlayStation Blog EU)