Wij hebben vandaag beide launch trailers van Shantae: Half-Genie Hero online gezet

Shantae Half Genie

Shantae: Half-Genie Hero heeft nog niet zoveel coverage bij ons gekregen, maar we willen jullie de volgende twee trailers toch niet onthouden. Deze vrolijke 2D platform action game ziet er namelijk fris en fruitig uit, en ook de gameplay oogt leuk in de trailers.

Als speler ben je de half-genie Shantae die haar paarse lokken als zweep gebruikt om langs vijanden te komen. Deze vrolijke character kan echter nog meer; zo kan ze in verschillende dieren veranderen zoals een aap of een krabbetje. Naast Shantae kun je in deze game ook andere characters besturen. Wat wij tot nu toe weten is dat deze game een hoge replay value zal hebben aangezien je meerdere special powers kan verdienen gedurende het spelen. Alleen met die special powers kun je naar plekken uit eerdere levels. We hebben deze game niet gespeeld, maar van wat we gehoord en gezien hebben lijkt het ons een zeer leuk tussendoortje.

Voor iedereen die dus de 3D-open-wereld-alles-is-mogelijk-alles-mag-en-kan-games een beetje zat is, dit is dan wellicht een leuk uitstapje voor jullie. Veel plezier!