De Shadowrun: Hong Kong Kickstarter is ruim voorbij het bedrag van een miljoen dollar gegaan met nu nog 32 uur op de teller!

Dat de Shadowrun: Hong Kong Kickstarter campagne een succes was, werd al vrij snel duidelijk. Maar met nog iets meer dan 30 uur (op moment van schrijven) op de teller heeft de campagne voor deze cyberpunk tactische RPG een miljoen dollar overtroffen. De game word gemaakt door Harebrained Schemes, dezelfde ontwikkelaar die hiervoor Shadowrun Returns en de eerste stand-alone uitbreiding van Shadowrun genaamd: Dragonfall – Director’s Cut hebben gemaakt.

De Kickstarter van de game was eerst gericht op een doel van 100,000 dollar, vooral om extra functies en mogelijkheden in de game te stoppen die niet mogelijk waren op hun toenmalige budget. Maar dat doel was al binnen enkele uren na het starten van de Kickstarter gehaald. Sindsdien zijn er enkele stretch-goals voorbij gekomen, welke allemaal gehaald zijn.

De game is exclusief voor de PC zodat de ontwikkelaar geen rekening hoeft te houden met beperkte hardware van tablets , zoals wel bij de vorige twee Shadowrun titels het geval was. Shadowrun: Hong Kong is een Isometrische game en speelt turn based in Hong Kong in het jaar 2056. De game staat momenteel gepland voor een release in augustus, met de release van een boek gebaseerd op de game in december. Klik hier om naar de Kickstarter van de game te gaan en laat ons weten of jij de game gebacked hebt.
Shadowrun: Hong Kong Kickstarter voorbij een miljoen 16-02-2015