Gisterenavond was het zover, de Shadowrun: Hong Kong Kickstarter is succesvol gebacked

De Shadowrun: Hong Kong Kickstarter is succesvol gebacked met het indrukwekkende totaalbedrag van $1,204,726. dit is op zich al een groot bedrag, maar helemaal als je bedenkt dat de originele doelstelling $100,000 was. Een flinke overtreffing van wat eerst bedoeld was dus.

Een paar dagen geleden was deze Kickstarter campagne nog in het nieuws vanwege het overschrijden van één miljoen. Nu de campagne voorbij is kunnen de mensen die de game hebben gebacked binnenkort een mail verwachten om hun info in orde te maken voor de beloningen die ze verdient hebben. Heb je de Kickstarter gemist maar wil je nog steeds meedoen? Ook dit is mogelijk. Als je naar deze pagina gaat zie je dat je nog verschillende beloningen kan kiezen via Backerkit. Dit is online gegaan meteen nadat de Kickstarter afgelopen was en heeft nu ook al een goede $1,835 bijeen gespaard. Deze Second chance campaign is nog beschikbaar tot 13 maart.

Genoeg opties voor mensen die deze game willen steunen. Wat denken jullie? Gaan jullie Shadowrun: Hong Kong halen op de PC wanneer deze uitkomt? Zo ja, alvast veel plezier met jullie fantasy cyberpunk tactische RPG.
shadowrun: Hong Kong Kickstarter is succesvol gebacked 18-02-2015