Shadow of Mordor Lord of the Hunt DLC verschijnt dit jaar nog

Warner Bros. Interactive Entertainment en Monolith Productions hebben vandaag details onthuld van Lord of the Hunt, de eerste DLC uitbreidingsset voor Middle-earth  Shadow of Mordor. Deze DLC is later dit jaar los aan te schaffen en ook beschikbaar voor Season Pass houders. In Lord of the Hunt heeft Sauron de dodelijke Beastmaster Warchiefs opdracht gegeven de monsters van Mordor uit te roeien. Talion sluit zich aan bij Torvin the Dwarven Hunter en gebruikt zijn speciale Domination krachten om deze dreigende nieuwe beesten tegen de Warchiefs op te zetten om te laten zien dat Mordor niet getemd kan worden.

Lord of the Hunt biedt uren aan nieuwe gameplay en bevat het volgende:

  • Nieuw verhaal & Lore – Ontdek meer verhalen van Torvin, the Dwarven Hunter, terwijl je met hem samenwerkt om de beesten van Mordor te temmen en te vechten tegen Saurons volgelingen.
  • Nieuwe Nemeses – Neem het op tegen de Beastmaster Warchiefs, machtige nieuwe Uruks die de kracht bezitten om de monsters te berijden en deel te nemen in gevaarlijke gevechten.
  • Nieuwe monsters – Ga de strijd aan op de rug van Wretched Graug om je vijanden te overstelpen met gif, stalk je vijanden op de roofzuchtige Caragath en val aan vanuit de schaduw of stel een allesoverheersende Ghul Horde samen.
  • Nieuwe missies en challenges – Nieuwe Beast Hunting challenges en collectibles geven toegang tot nieuwe trofeeën en achievements.
  • Nieuwe epische Runes – Jouw Mount is niet te stoppen met vijf nieuwe epische Runes die van jou de ultieme jager maken.
  • Test van de wilden – Test jouw vaardigheden tegen de Beastmasters en laat jouw trofeeën prijken op het leaderboard.
  • Nieuwe Character Skin – Lord of the Hunt skin die Talion transformeert in de ultieme Beastmaster.