Bouw je eigen arcade stick dankzij Shadaloo!

Ben jij nou ook een vecht fanaat en op zoek naar een unieke arcade stick waarmee je vrienden kan domineren in Ultra Street Fighter IV, Tekken Tag Tournament 2 of Soul Calibur VI? Shadaloo biedt mogelijk de oplossing.

Shadaloo had op Epicon een aantal coole custom arcade sticks en een heleboel onderdelen uitgestald en verkoopt deze uiteraard ook gewoon via hun webshop. Ben je nou ook benieuwd naar de producten van Shadaloo? Het is namelijk ook mogelijk om zelf losse onderdelen te kopen en je eigen arcade stick te bouwen. Neem hier eens een kijkje.

Shadaloo verkoopt ook Taito Viewlix L arcade kasten.

Afgelopen zaterdag had Shadaloo ook een viertal arcade kasten naar Epicon meegenomen. Bezoekers konden onder andere de maffe Japanse The Bishi Bashi game uitproberen en een potje knokken met Ultra Street Fighter IV. Voor deze titel stonden er maar liefst drie Taito Viewlix L kasten, waarvan eentje bedoeld was voor twee spelers en de overige twee belangstellenden de kans boden om de arcade modus van Ultra Street Fighter IV op hun gemak uit te spelen. Erg vet dus! Wie heeft er wel eens op een soortgelijke arcade kast gespeeld? Het is namelijk een geweldige ervaring.

Shadaloo Taito Viewlix L