Seeds of Truth gaat verder met het tweede seizoen van Living World

NCSOFT en ArenaNet brengen Seeds of Truth voor Living World van Guild Wars 2 vandaag uit. Deze aflevering gaat verder met het tweede seizoen van Living World, waar spelers en wereldleiders van Tyria verzeild zijn geraakt in een escalerende oorlog met de Elder Dragon Mordremoth.

breid onder andere je wapenuitrusting uit met Seeds of Truth

In Seeds of Truth werken spelers samen met Tyria’s leiders om Caithe te vinden, de sylvari, die zij als een van henzelf beschouwden, voordat ze ervandoor ging met het legendarische drakenei, dat hun enige hoop was om Mordremoth te verslaan. Het volgen van Caithe’s spoor neemt spelers mee op een bijzonder en donker pad, waar ze nieuwe geheimen ontdekken in de Living World saga. Ervaar spannende nieuwe gameplay in de Silverwastes map en breid de collectie nieuwe wapenuitrusting verder uit.

Seeds of Truth

Guild Wars 2 Digital Heroic Edition en Digital Deluxe Edition nu met 50% korting verkrijgbaar

Aanstaande vrijdag 5 december vindt de finale van de World Tournament Series plaats in Beijing. Top teams uit Europa, China en Noord-Amerika strijden om USD $50.000. De Engelstalige uitzending van het event begint om 10:00 uur op vrijdag 5 december en is te volgen via het officiële Guild Wars 2 Twitch kanaal.

Als jij of een vriend nog willen starten met Guild Wars 2 is nu het moment daar; zowel de Guild Wars 2 Digital Heroic Edition als de Digital Deluxe Edition zijn verkrijgbaar met 50% korting tot en met zondag 7 december a.s. Bekijk hieronder een trailer van Seeds of Truth.