Sébastien Loeb Rally Evo verschijnt op de PlayStation 4 en Xbox One

Koch Media Benelux en Milestone, kondigen met trots de ontwikkeling van Sébastien Loeb Rally Evo aan. Koch Media Benelux zal de exclusieve nieuwe IP van Milestone, dat in de herfst van 2015 wordt verwacht, naar de Benelux brengen.

Een naam. Een legende. Een van de meest opwindende rally uitdagingen ter wereld. Vier wielen. Dit zijn de ingrediënten van Milestone’s eerste eigen IP binnen de wereld van de autosport; een titel die spelers oog in oog zet met een van de meest iconische figuren in de geschiedenis van de rallysport: Sébastian Loeb.

Milestone voert de druk op in de aanloop naar een groots 2015. In samenwerking met de negenmalige rally wereldkampioen zal Sébastian Loeb Rally Evo naar de woonkamers van spelers over de hele wereld worden gebracht, met alle spanning die komt kijken in de rally wereld. Features:

  • Career modus: kruip in de huid van een rally coureur en strijd voor een plekje in het team van Sébastian Loeb, waar hij je als mentor door alle ins en outs van de sport zal gidsen.
  • Offline modus: verbeter je vaardigheden en perfectioneer je rijstijl voor een echt verrijkende ervaring.
  • Online modus: daag vriend en vijand van over de hele wereld uit voor eindeloos vermaak.

Luisa Bixio, VP Milestone geeft aan:

“We zijn verheugd om ons eerste eigen IP binnen de wereld van de autosport te onthullen; ons tweede nieuwe IP voor 2015,”

“De afgelopen jaren hebben wij expertise opgebouwd met de ontwikkeling van vier rally titels, en we hebben besloten om onze grenzen te verleggen met een titel die verder gaat dan een gelicenseerde game. Met veel enthousiasme werken we aan deze titel met een van de meest iconische figuren in de geschiedenis van de sport. Sébastian Loeb Rally Evo zal net als RIDE in 2015 een complete rijervaring bieden, waarmee wij de wensen van onze community zullen gaan waarmaken.”