The Crew Season Pass bestaat uit vier Car Packs en meer

De details van de Season Pass en de post-launch content voor The Crew, de action-driving MMO, zijn bekend. Vanaf januari krijg jij extra content in de vorm van vier Car Packs, nieuwe missies, een nieuwe PvP-modus, nieuwe stikkers en tuning kits. Ben jij in het bezit van een Season Pass, dan krijg je toegang tot twee exclusieve wagens bij de release op 2 december en krijg je één week eerder toegang tot alle vier Car Packs.

Elk pack is apart verkrijgbaar voor €6,99 of samen, als onderdeel van de Season Pass, voor €24,99. De Season Pass van The Crew is verkrijgbaar voor de Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en Windows PC.

De Season Pass van The Crew bevat:

· Twee exclusieve wagens – McLaren 12C en Ferrari 458 Speciale – verkrijgbaar bij release voor eigenaars van de Season Pass.

· Eén week eerder toegang tot alle extra car packs

· Vier packs, 12 wagens in totaal:

o Extreme Car Pack – verkrijgbaar in januari 2015, bevat performance cars, ideaal voor spannende, actievolle missies.

o Speed Car Pack – verkrijgbaar in februari 2015, bevat sportwagens, perfect afgesteld voor duizelingwekkende snelheden.

o Vintage Car Pack – verkrijgbaar in maart 2015, bevat klassieke wagens, ideaal voor missies die plaatsvinden op iconische Amerikaanse locaties.

o Raid Car Pack – verkrijgbaar in april 2015, bevat off-road voertuigen, aanbevolen voor missies op elk terrein.

· Alle officiële carrosseriekleuren en velgen voor elke wagen.

· Een exclusieve sticker bij elk car pack.

Bij release van elk content pack dat inbegrepen is in de Season Pass, worden eveneens gratis nieuwe missies, overeenkomstig met het thema van elk pack, beschikbaar gesteld. Nieuwe aanpassingsopties, carrosseriekleuren, velgen, interieurs en tuning specs zijn dan ook verkrijgbaar in de in-game winkels.