Scribblenauts Unlimited heeft geen nieuwe releasedatum gekregen.

Welke versie ga jij halen? Wii U of 3DS?

Scribblenauts Unlimited is op het laatst nog uitgesteld. De game zou deze week uitkomen (op 8 februari) voor de Wii U en Nintendo 3DS. Hieronder een officiële berichtgeving van Nintendo:

“It has come to light that some changes need to be implemented within the game before we launch them across Europe. We are very sorry for any inconvenience this may cause and we hope to make further announcements on the European launch of these games very soon.”

Als we meer weten ben jij de eerste die het leest. Hieronder hebben we de kenmerken van Scribblenauts Unlimited voor de Wii U en Nintendo 3DS.

Kenmerken van de Wii U-versie:

– Objecten maken en delen – Je kunt nu voor het eerst je eigen objecten maken en in het spel laten verschijnen! Is een ‘boze, paarse haai’ niet stoer genoeg voor je? Maak dan eens een ‘feesthaai’ die kan vliegen en lasers afvuurt! Met de nieuwe objectmaker maak je alles wat je maar kunt verzinnen! Verander de kleur, verschuif onderdelen, vergroot of verklein je object , verander het gewicht of bepaal hoe je object zich moet gedragen in de wereld en tegenover andere objecten. In het spel kun je ook de avatars van andere spelers ontmoeten en hun voorwerpen in je eigen bibliotheek downloaden – net als andere spelers dat kunnen doen met jouw creaties!

– Bonuscontent in Nintendo-stijl – Ontdek tientallen personages en voorwerpen uit de werelden van Mario en The Legend of Zelda en geniet van de geweldige en hilarische manieren waarop ze zich in je wereld gedragen.

– Meerspelerstand – Je vrienden kunnen wanneer ze maar willen meespelen en elk object in je spel besturen met een Wii-afstandsbediening. Je kunt ook een groep mensen als toeschouwers en adviseurs rondom je tv verzamelen – welk woord moet de speler met de GamePad nu eens intikken om zo’n voorwerp in beeld te laten verschijnen?

– HD-graphics – Voor het eerst kun je de wereld van Scribblenauts in hoge resolutie bewonderen op het grote scherm van je tv. Je kunt ook inzoomen om de haarscherpe beelden van dichterbij te bekijken.

– Miiverse – Ook Scribblenauts Unlimited heeft op Miiverse zijn eigen community waar bevindingen, vragen, meningen en tekeningen met andere gebruikers gedeeld kunnen worden.

Kenmerken van de Nintendo 3DS-versie:

– StreetPass – Dankzij de StreetPass-functie van het Nintendo 3DS-systeem kun je zien op welke creatieve manieren andere spelers hun puzzels hebben opgelost.

– 3D-filmpjes – Voor het eerst verschijnen de geweldige filmpjes van het spel in verbluffend 3D.

Scribblenauts Unlimited is een enorm creatief avontuur dat je op unieke manieren de grenzen van je verbeelding laat verkennen.