RIDE wordt in de lente 2015 verwacht voor Xbox One, Xbox 360, Windows PC, PlayStation 3 en PlayStation 4

Deze week hadden we nog een nieuwtje dat Koch Media en Milestone de game RIDE naar de Benelux brengen. Vandaag laten we wat meer van de game zien in de vorm van beelden van de Kawasaki Z1000.

Deze adembenemende motor is als een roofdier dat klaar staat om toe te slaan: het Z1000 model is een en al spanning. Explosieve kracht, onmiddellijke reactie op het gaspedaal, en een exclusief design geïnspireerd door het Japanse woord sugomi; een motief dat voelbaar is in de zowel de vormgeving als de prestaties, tot in de meest verborgen details. De Z1000 heeft een vechtlust, en een geluid dat het uniek maakt onder de supernaked bikes. Van de verblindende koplampen die de duisternis doorboren, tot de supersport bike waardige remmen en vorken; dit is een motor voor expert rijders, een motor die beantwoordt aan een oer-oproep.

Over RIDE

Milestone’s ontwikkelingsstudio’s in Italië zijn teruggekeerd naar de tekentafel en breken alle regels om een scala aan nieuwe ideeën te introduceren binnen de virtuele racewereld met hun allereerste eigen IP. RIDE biedt spelers de mogelijkheid om meer dan 100 motoren te ervaren binnen 4 verschillende categorieën – Superbikes, Supersports, Naked, en Historical Bikes – en neemt hen op volle toeren mee naar een grote verscheidenheid aan stads-, land-, en historische circuits van over de hele wereld van het motorracen. RIDE bevat ongekende mogelijkheden voor het personaliseren van voertuigen en rijders, waarmee spelers een groot scala aan opties hebben waarmee de gameplay lang fris en spannend blijft. RIDE is een ervaring die zowel spelers als rijders meeneemt op de lange weg van de ware motorrijder.