Saints Row Gat out of Hell Walkthrough Video

Saints Row Gat out of Hell Walkthrough. Ga jij deze reis aan?

Jim Boone neemt je mee naar de plek van je mooiste nachtmerries: Volg Johnny Gat op een reis door de hel en bekijk de duivelse wapens die hij zal hanteren in Saints Row Gat out of Hell. Hoewel… zou jij als Saint zijnde een volledig bewapende wingchair als een hemels geschenk beschouwen?  Gat out of Hell is de standalone expansion van het bekroonde Saints Row IV van Deep Silver.Gat out of Hell vormt ook deel van Saints Row IV: Re-Elected, waarmee spelers op hun new-gen consoles van alle capriolen van de blockbuster kunnen genieten. Re-Elected is ook vanaf 30 januari beschikbaar.

Over Saints Row: Gat Out of Hell
Na de ruimtevaartcapriolen van Saints Row IV, vroegen velen fans zich af wat we hierna nog zouden kunnen bedenken… het antwoord? Shoot the Devil in the face. Speel als Johnny Gat of Kinzie Kensington en breek de Hel af in een poging om de ziel van de leider van de Saints te redden. Historische iconen, oude vrienden, nog oudere vijanden, een talking gun, een volledig musicalnummer, en een berg andere capriolen wachten op je in de open wereld standalone expansion speeltuin die Saints Row: Gat Out of Hell heet.

Gat Out of Hell is de standalone expansion voor de bekroonde Saints Row IV en is verkrijgbaar vanaf 27 januari 2015 in Noord-Amerika en 30 januari 2015 in de rest van de wereld voor last-gen en new-gen consoles en PC.

Over Saints Row IV: Re-Elected
In Saints Row IV wordt de grote baas van de Saints kandidaat gesteld voor het Amerikaanse presidentschap. En de Saints zijn nog maar net begonnen. De epische waanzin van de Saints frachise krijgt een nieuwe twist met een katastrofische buitenaardse invasie, en de buitenaardse wezens hebben de Saints naar een bizarre simulatie van Steelport verhuisd. Hanteer gigantische superkrachten in een strijd om de mensheid uit de mentale grip van alien granddaddy Zinyak te bevrijden. Ontsnap de simulatie waarin de Saints bende gevangen zit of ga ten onder.

Met Saints Row IV: Re-Elected hebben spelers de kans om alle streken van de kaskraker op hun nieuwe generatie consoles te beleven. Re-Elected is ook verkrijgbaar vanaf 27 januari 2015 in Noord-Amerika en 30 januari 2015 in de rest van de wereld.