Saints Row Gat Out of Hell en Saints Row IV Re-Elected liggen vanaf 23 januari in de winkels

Wat is het enigste dat nog ontbreekt wanneer de grootste badass van de Saints naar de hel wordt gestuurd? Inderdaad, een musicalnummer waarbij een phantom van een random opera lijkt op je schattige oude buurvrouw die in een kerkkoor zingt. In de Saints Row Gat out of Hell standalone expansion van Deep Silver Volition staat je het meest duivelse musicalnummer ooit te wachten.

Over Saints Row Gat Out of Hell

Na de ruimtevaartcapriolen van Saints Row IV, vroegen velen fans zich af wat we hierna nog zouden kunnen bedenken… het antwoord? De Duivel op zijn bek slaan. Speel als Johnny Gat of Kinzie Kensington en breek de Hel af in een poging om de ziel van de leider van de Saints te redden. Historische iconen, oude vrienden, nog oudere vijanden, een talking gun, een volledig musicalnummer, en een berg andere capriolen wachten op je in de open wereld standalone expansion speeltuin die Saints Row: Gat Out of Hell heet.

Gat Out of Hell is de standalone expansion voor het bekroonde Saints Row IV van Deep Silver waarvan miljoenen exemplaren zijn verkocht

Saints Row Gat out of Hell

Over Saints Row IV Re-Elected

In Saints Row IV wordt de grote baas van de Saints kandidaat gesteld voor het Amerikaanse presidentschap. En de Saints zijn nog maar net begonnen. De epische waanzin van de Saints frachise krijgt een nieuwe twist met een katastrofische buitenaardse invasie, en de buitenaardse wezens hebben de Saints naar een bizarre simulatie van Steelport verhuisd. Hanteer gigantische superkrachten in een strijd om de mensheid uit de mentale grip van alien granddaddy Zinyak te bevrijden. Ontsnap de simulatie waarin de Saints bende gevangen zit of ga ten onder.

Met Saints Row IV Re-Elected hebben spelers de kans om alle streken van de kaskraker op hun nieuwe generatie consoles te beleven.