Ruzzle Adventure nu verkrijgbaar voor Android
Android spelers worden uitgedaagd in de snelle en hectische woord game Ruzzle Adventure, vanaf vandaag verkrijgbaar via Google Play. MAG Interactive, de maker van Ruzzle, de snelste woord game ter wereld, is het bedrijf achter de free-to-play game, met meer dan een miljoen downloads binnen drie dagen na de iOS release. De game heeft verschillende onderscheidingen ontvangen, waaronder ‘iTunes editor’s choice’ en IGN app van de dag en biedt spelers de overbekende ‘vegen met de vinger’ actie van Ruzzle met een verslavende single player ervaring op Android smartphones en tablets.

“De ontvangst van Ruzzle Adventure is echt geweldig,” aldus Daniel Hasselberg, CEO, MAG Interactive. “We zijn heel blij dat onze fans genieten van deze nieuwe Ruzzle ervaring en met de uitbreiding naar Android maken we de game toegankelijker dan ooit tevoren. We weten door het succes van Ruzzle dat de Android community een passie heeft voor woordpuzzel spelletjes en Ruzzle Adventure biedt gegarandeerd iedere Ruzzler uren waanzinnig woord-vind plezier.”

Android spelers kunnen nu genieten van alle Ruzzle Adventure raadselachtige quests, die hen uitdaagt om hoog scorende woorden te vinden onder tijdsdruk en omgevingsobstakels. Door het combineren van het favoriete ‘vegen met de vinger’ mechanisme uit de klassieke woord game Ruzzle met een boeiende single player ervaring daagt Ruzzle Adventure spelers uit met meer dan 150 unieke breinbrekende levels. De beste scores in Ruzzle Adventure kunnen ze delen via leaderboards en social media op Facebook en Twitter.

Bovendien doorkruisen spelers drie uitgestrekte werelden puzzel na puzzel, terwijl ze het opnemen tegen Vikingen, zombie piraten en meer. Om iedere Ruzzle puzzel te overleven moeten spelers zorgvuldig lange woorden vormen en edelstenen, stenen, slijm en andere obstakels, die hun pad bedreigen, ontwijken. Hierbij krijgen ze extra hulp: vier boosters – extra bom, super jump, swap tile en shuffleboard – iedere booster biedt unieke strategische voordelen die spelers kunnen verzamelen, managen en gebruiken om te overwinnen.

Ruzzle Adventure, ontwikkeld en uitgegeven door de bekroonde MAG Interactive, is gratis verkrijgbaar voor Android via Google Play en is te verkrijgen in het Engels, Deens, Nederlands, Frans, Duits, Italiaans, Noors, Portugees, Russisch, Spaans, Zweeds en Turks.