RuneScape3

Nieuwe RuneScape 3 quest bevat post-quest rewards

Nu de goden zijn teruggekeerd naar RuneScape, zetten ze hun invloed ten volle in om de inwoners van Gielinor voor zich te winnen.
En sinds de lancering van RuneScape 3 afgelopen maand heeft Jagex geen tijd verspild met het maken van de eerste quest content voor het nieuwe tijdperk van RuneScape. The Death of Chivalry is de eerste quest die wordt vrijgegeven na de lancering van RuneScape 3 en bevat een van de sleutelfiguren uit de kleurrijke heldencast – Sir Owen. Hij is op missie gestuurd om een krachtig artefact te vinden en spelers sluiten zich bij hem aan om samen te infiltreren in het beruchte Black Knight Castle om het mysterieuze artefact voor de machtige god Saradomin te halen.

Er zijn vele beslissingen die gemaakt moeten worden en geheimen die onthuld kunnen worden, maar spelers moeten verstandig kiezen: hun keuzes hebben verstrekkende gevolgen!

Voor leden zijn er een aantal post-quest rewards die de moeite waard zijn, zoals een volledige cosmetische armour override set, righteous helpings of Prayer, Combat XP en nog veel meer.
The Death of Chivalry is vanaf nu beschikbaar en kan door alle RuneScape spelers gespeeld worden, ongeacht hun level. Maar verwacht niet dat het gemakkelijk is, want het moeilijkheidsniveau van de quest komt overeen met het level waar de speler zich in bevindt.