Run, Sackboy! Run! een endless runner game aangekondigd voor verschillende mobiele platformen

Vandaag is op de Europese PlayStation Blog de free-to-play endless runner, Run, Sackboy! Run! aangekondigd. De game focust zich op mobiele platformen en zal verschijnen op de PS Vita, iOS en op Android. De game heeft als hoofdrolspeler Sackboy, ook de hoofdrolspeler van de LittleBigPlanet serie, die word moet vluchten voor Negativitron die alle creativiteit in de wereld probeert op te zuigen.

Gebruik makend van simpele swipe gebaren kun je Sackboy door drie verschillende soorten omgevingen leiden, Gardens, Canyons en Avalonia, waarbij je het zo lang mogelijk moet volhouden en je alsmaar sneller en sneller gaat rennen.
Natuurlijk zullen ook de bekende bellen aanwezig zijn in de game waarmee je kan sparen voor in-game kostuums. Deze zien er niet alleen leuk uit maar kunnen je ook verschillende voordelen geven zoals multipliers, een jetpack, een schild, en nog veel meer.

In de game zit ook een stickerboek functie ingebouwd en hoe meer stickers je verzameld, hoe meer kostuums voor LittleBigPlanet 3 op de PlayStation 3 en PlayStation 4 je vrijspeelt.
Dus LittleBigPlanet fans, houd Run, Sackboy! Run! in de gaten. Dit zijn extra’s die je natuurlijk niet wilt missen!
Run, Sackboy! Run! kostuums littlebigplanet 04-09-2014

  • Blijf deze game reeks fantastisch vinden!