Rugby 15 kun je met maximaal 4 spelers spelen

Bigben Interactive, uitgever en distributeur van videogames, en HB Studios kondigen met trots de officiële releasedatum en definitieve content aan voor Rugby 15, de eerste rugby-simulatie voor next-gen consoles (PlayStation 4 en Xbox One).

Na stapsgewijs de integratie van de grootste Europese competities te hebben aangekondigd, onthult Bigben Interactive vandaag de spelmodi in Rugby 15. Rugby-fans kunnen vriendschappelijke wedstrijden alleen of met maximaal 4 spelers spelen, en meedoen aan de officiële kampioenschappen van 4 grote Europese competities: TOP 14, Aviva Premiership Rugby, PRO 12 en PRO D2. Alle teams en regels voor deze kampioenschappen worden realistisch nagebootst, en spelers moeten strijden om het Brennus Shield in de lucht te mogen houden of kampioen van Engeland te worden.

Voor dit eerste deel in de serie bevat Rugby 15 tevens 20 bekende nationale teams en 15 teams van het zuidelijk halfrond, zij het zonder de officiële licenties. Er is tevens een bewerkingsmodus, dus de trouwste supporters kunnen de beroemdste namen in deze teams vinden.

Tenslotte kunnen spelers hun eigen competities aanmaken in de modus ‘Custom tournament’ door de regels (aantal deelnemers, type competitie, play-off, afvaltoernooi) in te stellen en alle teams in het spel te combineren. Laat je verbeelding de vrije loop en creëer de divisie van je dromen!