Rugby 15 komt naar de next-gen consoles

RUBGY 15 verschijnt in de herfst

Bigben Interactive, uitgever en distributeur van videogames, en HB Studios kondigen met trots aan dat RUGBY 15 een officiële Aviva Premiership Rugby-licentie zal krijgen. RUGBY 15 is in de herfst van 2014 verkrijgbaar voor de PlayStation 4 en Xbox One, de PlayStation 3, de Xbox 360, de PlayStation Vita en Windows PC.

Sinds de aankondiging van onze exclusieve en officiële TOP 14- en PRO D2-licenties zijn Bigben Interactive en HB Studios hard aan het werk geweest om de beste rugby-simulatie ooit te maken. Met een verfrissende kijk op traditionele gameplay, een nieuwe en verbeterde AI en een spelervaring waarin officiële licenties van grote nationale competities centraal staan, heeft RUGBY 15 genoeg fantastische content te bieden.

Engeland, de geboorteplaats van rugby, is de thuisbasis van de beste clubs van Europa, zoals Leicester Tigers, London Wasps, Saracens en Harlequins. Tijdens het Aviva Premiership Rugby-seizoen spelen de beste twaalf Engelse clubs 22 wedstrijdronden, waarbij elke club tegen elke rivaal een keer thuis en een keer uit speelt. De beste 4 teams aan het einde van het seizoen gaan naar de play-offs, die in mei worden gehouden. RUGBY 15 bevat de officiële teams, spelers, kits, specifieke regels en het scoresysteem van het Aviva Premiership.

RUGBY 15, dat wordt gepubliceerd door Bigben Interactive en is ontwikkeld door HB Studios, wordt uitgebracht in de herfst van 2014 op de Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360, PlayStation 3, PlayStation Vita en Windows PC.

  • Rugby is een interessante sport. Helaas ken ik de tactieken niet goed, maar wil het best eens proberen. Hopelijk komt er een demo