GTA Online krijgt dankzij de support van Rockstar Games weer een lading nieuwe content!

Zijn jullie klaar voor allerlei nieuwe GTA Online updates? De komende weken en maanden zullen namelijk weer nieuwe voertuigen, nieuwe kansen voor rijkdom en nog veel meer aan de succesvolle game zullen worden toegevoegd.

Stunt Race evenement 2017

Eerder deze week vierden Rockstar Games en de vele spelers al de release van vijftien nieuwe Stunt Races. Daarnaast ontvang je dubbele GTA$ en RP voor alle Stunt Races die op dit moment speelbaar zijn. Bovendien ontvangt iedereen die tijdens het evenement inlogt ook een gelimiteerde “Pink Jock Cranley Stuntman Jumpsuit”.

Cunning Stunts: Special Vehicle Circuit

Met de volgende grote nieuwe content update, die deze maand uitkomt, zal Rockstar Games een nieuwe soort Stunt Races introduceren. Deze races zijn bedoeld voor speciale voertuigen als de Rocket Voltic, de Ruiner 2000 en de Blazer Aqua. Verwacht dus gruwelijke sprongen, racen over land en in de zee, free-fall base jump races en meer van dat soort gekkigheid.

Nieuwe game modi en voertuigen

De vele verschillende Adversary modi blijven volgens Rockstar Games enorm populair en worden het meeste door fans gespeeld. Deze lente krijgen spelers de mogelijkheid om met de Resurrection modus een soort dodgeball-achtige gameplay te ervaren. De nieuwe Top Down modus is daarnaast een nostalgische ode aan het 2D GTA tijdperk. Qua voertuigen kunnen spelers de Turismo Classic en de Infernus Classic aan hun garages toevoegen. Deze bolides kennen jullie mogelijk nog uit GTA III’s Liberty City.

GTA Online