Risen 3 Titan Lords Enhanced Edition zal wel alleen digitaal verkrijgbaar zijn

Cultontwikkelaar Piranha Bytes, makers van de klassieke Gothic en Risen series, brengt binnenkort haar eerste game uit op het PlayStation 4 platform met Risen 3 Titan Lords Enhanced Edition. Hiermee zullen ook PlayStation 4 spelers de mogelijkheid hebben om Piranha Bytes’ levendige en charmerende wereld te ontdekken, die bekend staat om haar diverse, authentieke en ruwe “met de hand ontworpen” ervaringen.

Risen 3 Titan Lords Enhanced Edition biedt een grafische kwaliteit die vergelijkbaar is met de “Ultra” instellingen van de originele PC-uitgave van Risen 3 Titan Lords, en streeft de visuals van het origineel op meerdere aspecten voorbij: met een hogere texture resolutie, de introductie van nieuwe, actuele post process effecten zoals: bokeh, depth of field en HDR Bloom. Verder komt er een volledig nieuw volumetric cloud systeem dat nog meer spectaculaire luchten en zonsondergangen aan Risen 3’s dynamische dag- en nachtcyclus toevoegt.

Björn Pankratz, Project Director bij Piranha Bytes geeft aan:

“Met de Enhanced Edition hebben wij de geweldige kans om nog meer console gamers kennis te laten maken met onze werelden en de manier waarop wij deze creëren. Dankzij de grafische updates zullen zij meer dan ooit genieten van de levende, ademende wereld”.

De Risen 3 Titan Lords Enhanced Edition voor PlayStation 4 bevat alle updates en alle additionele content die tot dusver is uitgebracht, waaronder de “Adventure Garb”, “Fog Island” en “Uprising of the Little Guys” DLC-pakketten. De PlayStation 4 features Remote Play, streamen, opnemen en Share Play worden allen ondersteund.

Om een idee te krijgen wat Risen 3 Titan Lords voor een game is kan je hieronder de launch trailer van de versie op de vorige generatie consoles bekijken.