Lady Lara Croft verovert met Rise of the Tomb Raider ook de harten van PC spelers!

Het filmische en epische actieavontuur Rise of the Tomb Raider werd eerder met veel succes uitgebracht voor Xbox 360 en Xbox One. De goed ontvangen game mocht zich verheugen in geweldige reviews en ontving diverse awards. Nu brengen ontwikkelaars Crystal Dynamics en het in Utrecht gevestigde Nixxes Software het spannende verhaal en de gevaarlijke omgevingen van het spel met ongelooflijk detail naar de PC.

In Rise of the Tomb Raider, het vervolg op Tomb Raider, wil Lara het onderzoek van haar vader afmaken en bovendien zijn naam  zuiveren. Zij ontrafelt een eeuwenoud mysterie en gaat op zoek naar het geheim van de onsterfelijkheid op de meest afgelegen plekken ter wereld. In haar zoektocht komen we terecht op het verraderlijke Siberië. Lara moet slim zijn en gebruikmaken van haar survival-skills. Ze moet samenwerken met nieuwe bondgenoten om uiteindelijk haar lot als Tomb Raider onder ogen te zien.

Geniet van geweldige actiemomenten, verover schitterende vijandige omgevingen, voer heftige guerilla gevechten en verken ontzagwekkende dodelijke graftombes in dit een intense avontuur vol epische survivalactie op de mooiste, maar ook gevaarlijkste locaties op aarde.