In de RIDE Sierra Nevada Gameplay trailer zien we, hoe kan het ook anders, de Sierra Nevada

Koch Media Benelux en Milestone geven een gameplay trailer vrij voor RIDE. Naast de omgeving van de Sierra Nevada zien we ook de Aprilia RSV4 R ABS motor.

De Sierra Nevada heeft een aantal van de meest bijzondere en populaire bergpassen in de Verenigde Staten. Afwisselende wegen banen een weg door de valleien van de Sierra Nevada, met spannende uitdagingen zoals snelle stukken in de bosgebieden en scherpe bochten in de bergen. De Sonora pas verbindt Sonora in het westen met Bridgeport in het oosten. De extreem steile route – met een helling van meer dan 8% over het grootste gedeelte van de route en een maximum van 26% – leidt je over verraderlijke wegen tussen Kennedy Meadows en Leavitt Meadows. Om deze pas te kunnen nemen met een motor zoals de Aprilia RSV4 R ABS is simpelweg adembenemend.

RIDE is 20 maart 2015 verkrijgbaar voor Xbox One, Xbox 360, PC, PlayStation 4 en PlayStation 3. Bekijk de RIDE Sierra Nevada gameplay trailer hieronder.

  • Ben door de laatste motorgame erg bang geworden voor dit soort type games. Weet niet of het gaat slagen.

    • Je bedoelt die Motorcycle Club, dat is echt een gedrocht van een game… Ik hoop niet dat het een genre word als alles games die kwaliteit hebben dan.