Borderlands 2 DLC beter te spelen als level 50

Dat extra personage is de Mecromancer. De Mecromancer was al eerder verkrijgbaar voor de vroege vogels die het spel vooraf bestelden of de collector’s editie kochten. Daarnaast zitten er ook nog wat nieuwe kleurencombinaties en hoofden voor je personages in. Een vol pakket die de Borderlands-ervaring met uren verlengd. De Mecromancer is een extra, iets te sterk, personage waarmee je nog een keer Borderlands 2 kunt uitspelen. Maar eigenlijk gaat het om die extra campagnes.

Borderlands 2 'Mister Torgue's Campaign of Carnage' DLC

Mr. Torgue’s Campaign of Carnage is de tweede uitgekomen downloadable content pack voor Borderlands 2. Je krijgt als Vault Hunter de taak om mee te doen in een toernooi om leven en dood en wordt geacht deze te winnen. Je zou haast kunnen stellen dat het een veredelde horde mode is, maar niets is minder waar. Tussendoor krijg je namelijk nog genoeg zijmissies, waaronder drie waarin je kunt racen, voor je kiezen. Die missies bieden een behoorlijke uitdaging.

Er zitten namelijk missies in met het label ‘onmogelijk’, die alleen op level vijftig te klaren zijn.

Wij raden je aan om eerst nog eens de True Vault Hunter-modus te spelen. Dat hoeft natuurlijk niet, maar dan haal je niet alles uit deze extra content. Er zitten namelijk missies in met het label ‘onmogelijk’, die alleen op level vijftig te klaren zijn. Ben je iemand die graag alle achievements uit een game perst, dan zul je toch echt eerst op dat hoge level moeten zitten. Bij de andere extra content, Captain Scarlett and her Pirate Booty, is dat niet anders.

In dit aanvullende verhaal ga je op zoek naar een piratenschat. Opvallend is de saaie missiestructuur voor het grootste gedeelte van het verhaal, maar dat wordt goed gemaakt aan het einde. De vaart komt er dan ineens in en je kunt vervolgens met een prettig gevoel de downloadable content uitspelen. Maar de weg er naartoe, vol met dezelfde vijanden, matig geschreven dialogen en oninteressante personages, voldoet niet aan de standaard die het spel zelf heeft neergezet.

Borderlands-2-DLC-Op-Disc

Captain Scarlett and her Pirate Booty is dus, in vergelijking met het hoofdverhaal, minder interessant, maar nog steeds wel de moeite waard. Ook in het licht van de grappige, vaak scheldende personages uit Mr. Torgue’s Campaign of Carnage, is het de mindere van de twee. Gelukkig hebben beide van die moeilijke bazen die je enkel op level vijftig kunt verslaan, waardoor je nog eens flink uitgedaagd wordt.

(Bron: The New Era Collective)

eindoordeel:

82

pluspunten

Flinke uitdaging
Veel content
Borderlands charme

minpunten

Steeds dezelfde vijanden
Oninteressante personages
Saaie missiestructuur

Al met al bieden beide Content Add-On Packs vele uren gameplay en zijn dus je geld waard.

bezoekers score:

Geen scores meer
Meer scores

vul je score in:

naam:
email:
conclusie:
300
score:
Alleen waarde tussen 0 en 100
verzend
verzend