Master of Orion ontvangt allerlei nieuwe content!

De Master of Orion’s “Revenge of Antares” update is zojuist gelanceerd en dat is goed nieuws. De update geeft spelers namelijk toegang tot een iconische niet-speelbare ras genaamd Antaran en nog veel meer content. Daarnaast is er ook een DLC pakket beschikbaar die spelers belonen met drie splinternieuwe personages.

Wie zijn de Antarans?

In de “Revenge of Antares” update zij de niet-speelbare en zwaar bewapende Antarans met bijbehorende win mogelijkheden toegevoegd. Daarnaast kunnen spelers ook galactische leiders rekruteren en onafhankelijke beschavingen tegenkomen; wat Master of Orion nog meer diepgang geeft.

De Antarans zijn een mysterieus ras die genetisch zijn gecreëerd door meesters van de oudheid. Over de jaren heen zijn ze oorlogszuchtig geworden en willen niets anders dan andere planeten veroveren met hun militaire en totalitaire regime.

Speciale DLC voor Master of Orion!

Naast deze gratis update is er ook een “Revenge of Antares Race Pack” te koop. De DLC bevat drie bekende en speelbare rassen: de Trilarians, de Gnolam en de Elerians. De aquatische Trilarians zijn een vreedzaam ras die oorlog in principe hebben afgeschaft; echter als ze bedreigd worden dan zullen zij uit eergevoel meedogenloos terugvechten. De Gnolams zijn enorm vaardige handelaren die zwemmen in het geld en worden overspoeld met geluk. Ze kunnen geweldige bondgenoten of vreselijke vijanden zijn. Elerians zijn heel elegant maar enorme xenofoben. Zij ruilen wel met andere rassen maar weigeren elk mogelijke negatieve invloed op hun cultuur; het zijn dus echte compromisloze vijanden van het universum. The “Revenge of Antares Race Pack” is voor slechts €8.99 via Steam en GoG.com te koop.