De ontwikkelaar van Titanfall werkt aan een nieuw project

Titanfall ligt nu ruim een half jaar in de winkelrekken, en Respawn Entertainment is natuurlijk nog druk met DLC voor deze game. Maar Vince Zampella, CEO van Respawn Entertainment, liet namelijk het volgende weten aan Game Informer:

“There is a second team. Non-Titanfall related…team still exists as a fully functional team…We have another team in pre-production that’s smaller, just starting up. But it’s a much smaller group at this point.”

Er is dus een tweede groep die achter de schermen werkt aan een nieuwe game. Helaas is er niks bekend over de game waar deze groep aan werkt. Toch is er iets wat een tipje van de sluier doet oplichten, Stig Asmussen is namelijk één van de personen die zich heeft aangesloten bij deze tweede groep. Asmussen werkte eerder aan God of War 3, het is dus goed mogelijk dat het nieuwe project van Respawn iets met dit game genre te maken heeft.

Respawn Entertainment werkt aan een nieuwe game

Voor meer informatie over de nieuwe game van Respawn Entertainment zullen we nog wel eventjes moeten wachten, Vince Zampella liet namelijk ook weten dat 2015 een rustig jaar gaat worden voor Respawn qua aankondigingen, de ontwikkelaar is achter de schermen natuurlijk druk bezig met het ontwikkelen van games.

  • Ik ben benieuwd, het wordt dus geen aankondiging in 2015 dus ik zou zeggen E3 2016?