Een nieuwe studio met een nieuwe game.

Krijgen we een shooter van Respawn Entertainment?

Wie kent ze nog ? Vince Zampella en Jason West. Zij stonden destijds aan het hoofd van Infinity Ward toen de Call Of Duty serie erg in populariteit toenam. Zij zijn mede verantwoordelijk voor het succes van zowel Modern Warfare 1 als Modern Warfare 2. Na het uitbrengen van Modern Warfare 2 ging het helaas wat minder voor deze heren. Volgens Activision zouden zij zich schuldig hebben gemaakt aan contractbreuk. Beide werden ontslagen en op straat gezet. Hierna volgen een aantal rechtzaken tussen de heren en Activision.

MW2

Na dit allemaal zijn Vince Zampelle en Jason West een nieuwe gamestudio begonnen genaamd Respawn Entertainment. Respawn Entertainment is daarnaar onder de hoede genomen van EA Games. Hierdoor is het voor de studio mogelijk om te werken aan een nieuwe game. Vince Zampella heeft een aantal vragen via Twitter gehad of Respawn Entertainment dit jaar op de E3 aanwezig zal zijn en vervolgens reageerde hij dat ze er eindelijk dit jaar bij zullen zijn.

Word dit een nieuwe titel voor de next-gen consoles ? Of word deze nog uitgebracht voor de huidige generatie ? OP de E3 die plaatsvind in de maand Juni van dit jaar zullen we meer te weten komen over deze studio en hun game.