1024px-Resident_evil_revelations-logo

Revelations gaat terug naar de roots van de eerste Resident Evil games.

We hebben een nieuwe video van Resident Evil Revelations voor je. De video is een nieuwe developer diary waarin de developers vertellen dat Resident Evil Revelations weer helemaal terug gaat naar de roots. Schrikeffect en paniek. Bekijk de nieuwe video onderaan de post.

Resident Evil Revelations volgt het lot van Chris Redfield, Jill Valentine en BSAA partners Parker Luciani and Jessica Sherawat wanneer ze proberen om achter de waarheid van het T-Abyss virus te komen.

Resident Evil Revelations verhaal

Het verhaal van Resident Evil Revelations speelt zich af tijdens de gebeurtenissen tussen Resident Evil 4 and Resident Evil 5 aan boord van cruise schip ‘Queen Zenobia’ waarvan men dacht dat deze verlaten was… Met een gebrek aan munitie en wapens is de tocht naar het vasteland een overlevingsrace waarbij je haren recht overeind zullen staan. Resident Evil Revelations biedt vele extra’s zoals een nieuwe angstaanjagende vijand, een extra moeilijke mode en verbeteringen aan de Raid Mode zoals nieuwe wapens en skill sets en de mogelijkheid om als Hunk en andere karakters uit de voorgaande series te spelen.

Deze week een demo te downloaden

Speel de game Solo of Co-op, zowel online als offline. Dankzij het innovatieve Crossover-systeem kunnen spelers op verschillende momenten online een team vormen om samen bepaalde situaties op te lossen en vijanden te overwinnen. Resident Evil Revelations zal volledig gebruik maken van Residentevil.net waar extra content verkrijgbaar zal zijn na de lancering van de game. Spelers kunnen zich al registreren vanaf 24 januari om zo voortijdig toegang te krijgen tot extra content, en informatie te ontvangen over online events die plaats zullen vinden voorafgaand aan de release. De game zal verschijnen op de Xbox 360, PlayStation 3, WiiU & PC. Eerst is er nog een demo die op 14 mei zal verschijnen op Xbox Live, Nintendo eShop en Steam. De demo zal op 15 mei in de PS Store staan.