Tweede developer video bevat vele virussen.

We hebben de tweede developer video van Resident Evil Revelations voor je. In de video worden de verschillende virussen besproken die in de Resident Evil games een grote rol hebben gespeeld. Voor de release van Resident Evil: Revelations krijgt de game ook nog een demo. In de demo kun je alvast het volgende spelen:

Acting on orders from the BSAA director, the demo will see players infiltrating the cruise ship ‘Queen Zenobia’ as Jill Valentine and attempt to rescue missing fellow BSAA members Chris Redfield and Jessica Sherawat whose last known location pinpointed them onboard

Wanneer de demo verschijnt is nog niet bekend, maar zo lang kan dat niet meer duren aangezien de game op 24 mei zal verschijnen.

Wanneer speelt het verhaal van Resident Evil: Revelations zich af?

Het verhaal van Resident Evil Revelations speelt zich af tijdens de gebeurtenissen tussen Resident Evil 4 en Resident Evil 5 aan boord van cruise schip ‘Queen Zenobia’ waarvan men dacht dat deze verlaten was… Met een gebrek aan munitie en wapens is de tocht naar het vasteland een overlevingsrace waarbij je haren recht overeind zullen staan.

Resident Evil Revelations biedt vele extra’s zoals een nieuwe angstaanjagende vijand, een extra moeilijke mode en verbeteringen aan de Raid Mode zoals nieuwe wapens en skill sets en de mogelijkheid om als Hunk en andere karakters uit de voorgaande series te spelen. Capcom heeft daarnaast ook nog eens aangegeven met vier DLC packs te komen waarin onder andere een nieuwe karakter voor de Raid mode zit. Genoeg ondersteuning voor de game dus.