Met Resident Evil: Revelations gaat de Resident Evil-serie weer naar terug naar z’n roots.

De game verschijnt op 24 mei op de Xbox 360, PlayStation 3, Wii U en PC.

Capcom heeft bekend gemaakt dat Resident Evil: Revelations binnenkort een demo krijgt. De demo is te downloaden op Xbox Live, PSN, Nintendo eShop en Steam. Een datum is nog niet bekend. Houdt onze site dan ook in de gaten. Mocht je nog niet weten wat de game te bieden heeft en waar het verhaal over gaat dan hebben we het hieronder nog even neer gezet.

Het verhaal van Resident Evil Revelations speelt zich af tijdens de gebeurtenissen tussen Resident Evil 4 en Resident Evil 5 aan boord van cruise schip ‘Queen Zenobia’ waarvan men dacht dat deze verlaten was… Met een gebrek aan munitie en wapens is de tocht naar het vasteland een overlevingsrace waarbij je haren recht overeind zullen staan.

Resident Evil Revelations biedt vele extra’s zoals een nieuwe angstaanjagende vijand, een extra moeilijke mode en verbeteringen aan de Raid Mode zoals nieuwe wapens en skill sets en de mogelijkheid om als Hunk en andere karakters uit de voorgaande series te spelen.

Speel de game Solo of Co-op, zowel online als offline. Dankzij het innovatieve Crossover-systeem kunnen spelers op verschillende momenten online een team vormen om samen bepaalde situaties op te lossen en vijanden te overwinnen.