Meer informatie over de Raid Mode in de Resident Evil Revelations 2 Raid Mode video

Capcom heeft een nieuw video van Resident Evil Revelations 2 vrijgegeven. In de video bespreekt Producer Michiteru Okabe de Raid modus en krijgen we een blik op de personages, maps en meer. Tijdens de video wordt gesproken over Wesker in de Raid modus en dat de personage, samen met Hunk, in de Complete Season zit. Hunk zit wel in de Complete Season, Wesker niet. Wesker zit in de fysiek versie, welke op 20 maart verschijnt, en is aan te schaffen als aparte DLC als je de Complete Season aanschaft. Bekijk hieronder de Resident Evil Revelations 2 Raid Mode video.

 • Volgens mij krijgt deze game lage scores

  • Ik verwacht ook lage scores voor deze game, helaas is de Resident Evil Franchise niet meer wat het geweest is….

   • Niet wat het geweest is? Alleen deel 6 viel tegen. Resi 1,2,3 en Code Veronica waren gewoon goed. Resi 0 en Resi 5 waren vermakelijk. Resi Evil R City tel ik niet mee want dat is een uitstapje. De eerste Revelations heb ik gespeeld op de 3DS en PlayStation 3 en was na deel 6 een verademing. Ik verheug me dus wel op deel 2.

    • Grayfoxz

     Ik snap ook niet waar de lage verwachtingen vandaan komen. Lijkt me net als de eerste Revelations weer een geweldige Resi game.

    • Laat ik het zo zeggen de beelden die ik nu zie overtuigen mij niet om deze game te gaan spelen, ik verwacht 6 jes voor deze game.

    • Jullie geven beiden meningen en doen alsof het feiten zijn?

     • Inderdaad is mijn mening.

     • De eerste Resi Evil delen waren goed. Dat is een feit. Voor die tijd in ieder geval. Daarnaast is het zeker een mening van een Resi-fan. Gekleurd dus maar dat geef ik ook wel toe. Ook geef ik toe dat Resi 5 en 6 totaal afweken van de serie en dat vooral deel 6 tegenviel. 5 werd tegen het einde aan wel beter.

     • Ik vond RE 5 echt waardeloos, RE Code Veronica op Dreamcast was meh, daarom zeg ik: jullie geven beide meningen. Iemand die een hekel aan RE heeft zal niet beamen dat RE 1, 2 en 3 feitelijk goed waren. Het is maar hoe je het bekijkt.

     • hahahaha 😀 Scherp