Officiëel is de game nog niet aangekondigd maar op Xbox.com is Resident Evil: Revelations 2 gespot…

Of het een fout is of niet weet niemand, maar in de tussentijd zijn de boxart en artwork al van de site verwijderd. Het verschijnen van deze afbeeldingen lijken de eerdere vermelding op een Russische webshop te bevestigen. De listing van de Russische website in juli had het over een release voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4 en Xbox One. Verbazingwekkend werden de 3DS en de Wii U niet genoemd. Vooral dat de eerste niet vermeld werd kan als vreemd worden beschouwd aangezien Resident Evil Revelations zijn debuut maakte op de handheld van Nintendo.
De afbeeldingen zijn van een boxart van de game met de naam Biohazard Revelations 2 (Biohazard is de Japanse naam van de Resident Evil serie) en een afbeelding van gevangenis die verlaten en niet onderhouden lijkt te zijn.
Laten we hopen dat Capcom snel het vervolg van deze game aankondigd. Het eerste deel had namelijk een spanning welke in de laatste Resident Evil games afwezig was. Laten we hopen dat het feit dat Resident Evil: Revelations 2 gespot is, dat de game ook snel bekend word gemaakt.
box art biohazard revelations resident evil: revelations 2 gespot 20-08-2014