Meer HD zombies in de Resident Evil serie. En deze keer met groentje Rebecca Chambers en Billy Coen.

Op de GameCube zijn een aantal zeer gave delen uit de Resident Evil serie verschenen. De Resident evil Remake, Resident Evil 4, en natuurlijk mogen we Resident Evil 0 niet vergeten. Maar wat als ik jullie nu vertel dat deze game oorspronkelijk ontwikkeld was voor de Nintendo 64? In de Resident evil 0 vergelijkings video die Capcom heeft vrijgegeven krijgen we beelden uit drie versies te zien: het originele prototype, de GameCube uitgave en de HD remaster die binnenkort uitkomt.

Het verschil tussen de Nintendo 64 versie en die op de Gamecube is groot, maar ook de HD remaster heeft een flinke grafische upgrade gekregen. Waar dat dit bij de originele Resident Evil Remaster er niet slecht uit zag, is de remaster van Resident Evil 0 prachtig (minus de slechte voice acting/lipsync).

Ook heeft Capcom een wedstrijd gestart waar mensen kunnen stemmen op t-shirts die Rebecca in-game kan dragen. Mensen kunnen zelf hun ontwerpen indienen en stemmen op andere shirts. Door op minimaal 1 ontwerpt te stemmen verdien je al een beloning. Aan het einde van de wedstrijd krijgen alle mensen die gestemd hebben een DLC code toegestuurd die de winnende ontwerpen toevoegt aan de game. Je kunt hier meestemmen of meedoen.

Ben jij er al van overtuigd dat Resident Evil 0 remaster een gave game word? Bekijk zelf de video hieronder en laat ons in de comments weten wat je denkt!