Remember Me zou eerst in mei verschijnen.

Tijdens Gamekings Showcase wordt de game gedemonstreerd.

We hebben een nieuwe trailer en een releasedatum van Capcom’s Remember Me. De game verschijnt op 7 juni in europa.

Het verhaal van Remember Me is als volgt: Je bent Nilin, een Memory Hunter, en je werkte bij Memoreyes. Nu wil het zo zijn dat je ex-baas je geheugen heeft gewist. Jij moet als Nihil erachter zien te komen waarom dit jou is aangedaan en hoe je je geheugen weer terug krijgt. Remember Me speelt zich af in de straten van Neo-Parijs in het jaar 2084.

Ben je geïnteresseerd in Remember Me en kom je aanstaande zaterdag naar de Gamekings Showcase dan hebben we goed nieuws. Jmax (Jean-Maxime Moris) en Philippe Moreau van studio Dontnod komen over om de game te demonstreren. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=SMjVPEZ9jqA” width=”620″ height=”360″]