Remember Me verschijnt op 7 juni.

De game zal verschijnen op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC.

We hebben een nieuwe trailer van Remember Me voor je. In de trailer zien we verschillende vijanden die je in de game zult tegen komen. Sommige vijanden zul je herkennen en de vijanden die je in de trailer ziet en niet herkent daar zul je de game voor moeten spelen om meer te weten te komen. Bekijk de trailer onderaan de post.

Verhaal Remember Me:

Als speler bestuur je Nilin, een Memory Hunter, en werkte je bij Memoreyes. Nu wil het zo zijn dat haar vorige baas haar geheugen heeft gewist. Nihil moet erachter komen waarom haar dit is aangedaan en hoe ze haar geheugen weer terug krijgt. De game speelt zich af in de straten van Neo-Parijs in het jaar 2084.

Gameplay:

Remember Me heeft verschillende gameplay elementen zoals het verkennen van een level om verschillende collectables te verzamelen, platform stukken en melee-gevechten. Als Nihil heb je ook een optie om aan memory remixing te doen. Met memory remixing kun je in de brein van je doel binnendringen en deze manipuleren. De bedoeling is dan dat je de herinnering van je doel verandert zodat hij of zij straks heel anders over dingen denkt en reageert. Nilin’s combat mechanics zijn naar jou smaak in te vullen. Je namelijk je eigen combo’s creëren in de Combo Lab door middel van Pressens. Er zullen 24 Pressens te unlocken zijn die je krijgt door dat Nilin steeds meer Procedural Mastering Power tot beschikking krijgt. Wat wij gezien hebben tijdens de Gamekings Showcase begin maart heeft ons alleen maar meer nieuwsgierig gemaakt naar de titel.

Remember Me verschijnt 7 juni op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC. Bekijk hieronder de nieuwe trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=Xa1a1NhHiA0″ width=”620″ height=”360″]