trailer-remember-me

Remember Me verschijnt deze week op de Xbox 360, PlayStation 3 en PC

Een buitenlandse site G4MERS genaamd heeft een nieuwe Remember Me trailer op hun YouTube kanaal geplaatst en wij willen jullie deze niet onthouden.

Belangrijkste Kenmerken van Remember Me

Belangrijkste kenmerken:

Een indrukwekkende visie op onze toekomst – Ontdek Neo-Parijs in het jaar 2084 waar augmented reality en het digitaliseren van het menselijk geheugen een grote rol spelen in het leven van de mens.

In Remember Me Speel je als Nilin, een van de beste Memory Hunters en iemand met een duister verleden – Kruip in de huid van de meestgezochte Memory Hunter van Neo-Parijs en ervaar hoe het is om in te breken in het geheugen van mensen om zo hun herinneringen te stelen. Haal de informatie die je nodig hebt direct uit iemands hoofd om zo je zoektocht tot een goed einde te brengen en je eigen geheugen terug te vinden.

Memory Remix – Dit nieuwe, innovatieve gameplay-element stelt spelers in staat om de vaardigheden van Nilin te gebruiken en de herinneringen van mensen in real-time te veranderen. Dit verandert hun zelfbeeld en het beeld dat ze van de mensen om zich heen hebben en heeft grote consequenties voor de wereld van 2084.

Remember Me is een goede mix van actie en avontuur – Vecht jezelf een weg door de verschillende omgevingen van Neo-Parijs door gebruik te maken van Nilin’s gevechtskunsten.