Ga jij voor Ori and the Blind Forest, State of Decay: Year-One Survival Edition of ScreamRide?

Leuk nieuws vandaag voor Xbox One en Xbox 360 bezitters. De Releasedata van Ori and the Blind Forest, State of Decay: Year-One Survival Edition en ScreamRide zijn bekendgemaakt.

Bereid je voor op de volgende exclusieve games dit voorjaar:

  • Los samen met Ori de mysteries op van een stervend bos terwijl je uit de klauwen van Kuro probeert te ontsnappen, de duistere uil in Ori and the Blind Forest. De digitale platform game komt uit op 11 maart op Xbox One en PC.
  • Beleef de ultieme zombie-survival-fantasie in State of Decay: Year-One Survival Edition, die op 1 mei op disc in Nederland uitkomt. Undead Labs heeft bekendgemaakt dat bezitters van State of Decay op Xbox 360, 33 procent korting krijgen op de digitale versie van State of Decay: Year-One Survival Edition op Xbox One. Om aanspraak op deze korting te maken moeten spelers de Xbox 360 game State of Decay hebben gekocht en hetzelfde actieve Xbox Live account gebruiken als ze State of Decay: Year-One Survival Edition kopen op Xbox One. Daarnaast ontvangen zij een exclusief nieuw karakter, genaamd Gurubani Kaur. De korting is geldig tot 30 juni 2015.
  • Creëer, deel en vernietig extreme pretparkattracties in ScreamRide. Vanaf 6 maart verkrijgbaar op disc voor Xbox 360 en Xbox One.