Nederlandse sci-film Rekindle mogelijk hoogtepunt van Comic Con Rotterdam!

Comic Con Rotterdam is trots dat de nieuwe Nederlandse sci-fi film Rekindle op Comic Con in Ahoy gepresenteerd wordt. De hoofdrol wordt gespeeld door het Nederlandse gamemodel Stefanie Joosten, die bekend geworden is door haar rol als Quiet in de gamehit Metal Gear Solid V. Stefanie is zondag 5 maart aanwezig op Comic Con. Regisseur Callum Stamp (Dreamers) neemt niet alleen Stefanie Joosten mee naar Ahoy Rotterdam maar ook het FX make-up team van Rekindle, dat eerder werkzaam was voor The Waking Dead. De make-up artiesten zullen in de Rekindle pop-up stand demonstraties geven en liefhebbers omtoveren tot heuse Rekindle-aliens.

In Rekindle groeit Mika (Stefanie Joosten) alleen op in de koude woestenij van Chomii, waar de meedogenloze Royals de scepter zwaaien. Op een noodlottige ochtend wordt Mika ingelijfd door een stelletje bandieten die haar op missie sturen om iets heel waardevols van de Royals te stelen. Dan start een intergalactische reis waar ze bizarre bondgenoten en gevaarlijke vijanden tegenkomen in uiterst wonderlijke werelden…

Stefanie Joosten ook aanwezig op Comic Con Rotterdam

De Limburgse Stefanie Joosten woont sinds 2011 in Japan, waar ze al snel furore maakte als gamepersonage. Ze brak door als Quiet, een Lara Croft-achtig personage in de Metal Gear Solid V, van de vermaarde gameregisseur Hideo Kojima. Ook is ze in Japan zeer succesvol als model. Stefanie geeft zondag 5 maart acte de préséance op Comic Con en gaat op de foto met haar fans. Ook is ze aanwezig op het hoofdpodium in het Q&A-panel, waar tevens de eerste beelden van Rekindle te zien zullen zijn.