CoD Toernooi Reflex Gaming voor 360 clans

Drie jaar geleden is Reflex Gaming begonnen met het houden van kleinschalige Halo en CoD LAN toernooien. Dit weekend vliegen echter CoD clans uit heel Europa naar Amsterdam om de strijd met elkaar aan te gaan en een mooie geld prijs in de wacht te slepen. Het toernooi vindt 29 en 30 juni plaats op de Universum sports Amsterdam in het Siencepark van 12.00 tot 23.00 uur. Fans vanuit heel Europa kunnen het toernooi live volgen via een stream op de website. Klik hier voor de stream.

Het toernooi

Reflex Gaming is een klassiek 4 versus 4 Call of Duty LAN toernooi. Er kunnen tot 40 teams deelnemen aan het toernooi op het moment zijn er 18 teams in geschreven en er kan maximaal €4.000 prijsgeld worden gedeeld door de top teams. Met elke dag 11 uur gameplay op de klok, duurt het toernooi maar liefst 22 uur. Er zal worden gespeeld via triple-elimination hierdoor heeft elk team een eerlijke kans om te winnen. De regels zijn samengesteld door de grootste CoD community in Europa namelijk Decerto.

Volgen

Tickets zijn voor €10 te koop via ticketshop of voor €15 aan de deur. Natuurlijk kan je het toernooi ook gewoon volgen vanuit jouw luie stoel via de stream. Ook is Reflex Gaming te vinden op alle multimedia kanalen.

De teams

teams reflex gaming