Ultra combos uitvoeren met een Razer arcade stick!

Razer heeft deze week een splinternieuwe arcade stick onthuld die bruikbaar zal zijn voor de Xbox One. De nieuwe accessoire is gebaseerd op de eerder uitgebrachte Atrox Arcade Stick en dat is vooral voor Killer Instinct fans natuurlijk geweldig. Vechtspellen spelen op een Xbox One controller is namelijk vreselijk, aangezien Microsoft het voor elkaar heeft gekregen om de standaard Xbox One controller van een nog slechtere d-pad te voorzien dan zijn voorganger.

De Atrox is overigens een geweldige arcade stick, die je ook zelf kan customizen. Door het apparaatje te openen kan je knoppen, bedrading, etc. allemaal met veel gemak vervangen of aanpassen. Ook kan je jouw gereedschap en reserve onderdelen in de arcade stick opbergen.

Is deze Razer arcade stick niet een dure investering?

Maar de vraag is, wil je wel $200.00 spenderen om Killer Instinct op normale wijze te kunnen spelen? Voor een spel als UFC hoef je immers geen arcade stick aan te schaffen en Fighter Within speel je met Kinect. Dus dan toch maar even wachten op Mortal Kombat X om te verantwoorden dat je Razer’s nieuwe hebbedingetje in huis wilt halen? Dan heb je tenminste twee coole vechtspellen waarop je de arcade stick kan gebruiken.