Rayman Adventures verschijnt op 3 december 2015 en is het nieuwste deel uit de iconische serie!

Rayman, een van de meest geliefde en succesvolle karakters uit de stal van Ubisoft, bestaat twintig jaar. Met 28 miljoen verkochte exemplaren in twintig jaar tijd is Rayman een boegbeeld geworden binnen de game-industrie. In een speciale livestream ter ere van zijn verjaardag werd aangekondigd dat Rayman een nieuw en episch avontuur gaat beleven in Rayman Adventures. De gloednieuwe adventure game is nu beschikbaar op Apple TV en verschijnt op 3 december op mobiele platformen.

“Rayman is twintig jaar na zijn creatie nog steeds een van Ubisofts meest iconische en geliefde karakters. Een prachtige beloning voor de expertise en passie van onze teams en erkenning van de manier waarop we de franchise steeds weer in nieuwe richtingen sturen,”zegt Yves Guillemot, CEO van Ubisoft. “Als Rayman-fan van het eerste uur is het altijd een spannend en bijzonder moment wanneer we een nieuw deel van de serie verwelkomen. Ik kan niet wachten tot andere Rayman-fans de game gaan spelen en zo nieuwe avonturen en vooral veel plezier gaan beleven.”

Of het nu in 2D of 3D is, op een ouderwetse of new-gen console, Rayman overtreft de hoge verwachtingen van zijn fans elke keer opnieuw. Al twintig jaar lang neemt hij je mee op unieke avonturen die je nooit meer vergeet, mede dankzij de graphics van hoge kwaliteit en de kleurrijke omgevingen. En dankzij Rayman heb je natuurlijk ook kennisgemaakt met de Raving Rabbids en het UbiArt Framework, de engine die de rijke graphics van Rayman Origins, Rayman Legends en nu ook Rayman Adventures mogelijk maakt.