PlayStation Vita bevat minder content

Volgens PlayStation Vita bezitters bevat Rayman Legends twaalf procent minder content dan op de PC, Xbox360, PS3 en Wii U. Om concreter te zijn mist het 28 “Invasion” levels. Dat zijn de speciale speed-run levels. Als vervanging heeft de PlayStation Vita wel 5 touch screen levels toegevoegd. Het verwijderen van de “Invasion” levels betekend wel dat je maar 615 Lums hoeft te verzamelen in plaats van 700 op de consoles.
rayman legends vita

Ubisoft bevestigde de Vita versie van Rayman Legends in mei, met vermelding dat  de Vita versie vijf exclusieve maps zou bevatten.

Rayman Legends

Rayman, Globox en de Teensies ontdekken een mysterieuze tent gevuld met schilderijen. Het blijkt dat elk schilderij een mythische wereld weergeeft. Terwijl ze naar een schilderij met een middeleeuws landschap kijken, worden ze in het schilderij gezogen en komen in een alternatieve wereld terecht. Zo gebeurt dat met elk schilderij in de tent.

  • Nino

    De Wii U versie van Rayman Legends is echt super vet! Leuker dan de PS3 versie, want de Gamepad features zijn een must! Jammer van de Vita versie. Op naar 700 Teensies!