Rayman: Legends zal in september 2013 verkrijgbaar zijn.

Wii U eigenaren kunnen deze maand aan de slag met de online challenge modus.

Zoals iedereen onderhand wel weet is Rayman: Legends vertraagd. De game zou eerst een exclusieve Wii U titel zijn en in maart verschijnen maar werd op het laatst nog vertraagd. Reden? De game moet ook op de PlayStation 3 en Xbox 360 verschijnen.

“Wij hebben gemerkt dat ook de Xbox- en Playstation-spelers Rayman Legends willen ervaren. Daarom komt deze bijzondere game ook voor deze platforms uit”, aldus drs. Marcel Keij, Directeur Marketing Benelux. De Xbox 360- en PlayStation 3-versies van Rayman Legends worden ontwikkeld door Ubisoft Montpellier, hetzelfde team achter de ontwikkeling van de Wii U-game. Rayman Legends wordt door de meeste media geprezen voor zijn verbazingwekkende graphics en innovatieve gameplay en gelabeld als de meest verwachte platformer van 2013.

Rayman Legends houdt het karakteristieke uit voorgaande titels vast en combineert dit met een hoeveelheid aan slimme en vermakelijke speelmodi, nieuwe personages, nieuwe omgevingen en een nieuwe soundtrack.

Het uitstellen heeft misschien toch wat opgeleverd. Rayman Legends krijgt namelijk dertig extra levels en wat extra eindbazen erbij. De Wii U krijgt deze maand de online challenge modus als pleister op de wond van het vertragen van de game. De online challenge modus zal gratis zijn, verschillende modussen bevatten en is te spelen met vijf spelers of alleen.