Raven's Cry Treasure Chest in oktober

Een bloederig piratenavontuur in de gewelddadige 18e eeuw begint…

Raven’s Cry is een duistere action-adventure game die je stort in het donkere hart van de Caribbean. Ga mee met Christopher Raven op een opwindende reis in zijn zucht naar wraak op de piraten die zijn familie afslachtten. Global Distributie brengt Raven’s Cry in oktober uit op P3, PS4 en PC in een speciale ‘Treasure Chest’ editie.

In Raven’s Cry is een treffende sfeer en geografie van de 18-eeuwse Caribbean gecreëerd, met realistische architectuur en een levensechte omgeving om te ontdekken. Spelers hakken, zeilen en schieten hun weg door een kernverhaal van minimaal 25 uur, waar ze nieuwe eilanden, schatten en avonturen ontdekken. Beginnend in de vuile, met rum doordrenkte straathoeken van verlaten havenstadjes, reizen de spelers naar rijke steden vol politieke intriges, mooie plantages van genadeloze slavendrijvers, gevaarlijke Zuid-Amerikaanse jungles met wilden en onontdekte smokkelaarseilandjes. Gecombineerd met een robuust vechtsysteem en een spannend verhaal, is de rijk gedetailleerde wereld Raven’s Cry een unieke, niet te missen game-ervaring!

Het verhaal

De jonge Christopher Raven en zijn familie zeilden naar de Nieuwe Wereld om een nieuw leven op te bouwen, maar door een plotselinge uitbarsting van geweld verliest Christopher zowel zijn familie als zijn linkerhand. Vanaf dat moment droomt hij van wraak op de moordenaars. Jaren later krijgt Christopher een aanwijzing dat een genadeloze groep piraten, de Devil’s Tines, en hun angstaanjagende kapitein, Neville “the Devil” Scranton, zijn teruggekeerd naar de Caribbean, nadat ze lang dood waren gewaand. Verknipt door jaren van rum en haat en vergezeld door zijn trouwe raaf, vaart Christopher uit naar de verste uithoeken van de Caribbean. Hij heeft niets te verliezen, en zal zijn wraak krijgen, of doodgaan in een rivier van het bloed van zijn vijanden. Welkom in “Raven’s Cry”!

De limited edition Raven’s Cry Treasure Chest bevat:

· Strictly limited special edition in a wooden treasure chest
· Nautical Compass (replica) with sundial 9 cm, made of brass
· Telescope (replica) extensible, made of brass
· Sextant (replica), made of brass
· Artbook with 72 pages
· Adhesive tattoos with piraten motives
· Exclusive, limited “Steelbook”-Box
· Multilingual Game Version
· Exclusive game content
· Double-sided poster with the Map of the Caribbean of the 18th century
· Bonus Disc with Artwork, Wallpaper, Videos and Soundtrack