Rainbow Six Siege verschijnt op 27 oktober

Mensen die gek zijn op Collector Editions opgelet! Ubisoft heeft de Rainbow Six Siege Art of Siege Edition onthuld. Deze editie is te reserveren via Uplay. In deze editie zit het volgende:

Fysieke content:

  • Tom Clancy’s Rainbow Six Siege game.
  • Collector’s Box.
  • Een 120 pagina’s tellende tactische gids, die je in staat stelt om Siege strategieën beter te benaderen en te plannen voor een missie start. Deze kwalitatieve gids behandelt elk sleutelelement in de game – geeft elke Counter Terrorist Unit, Operators, wapens en mappen met nauwkeurige schema’s en statistieken gedetailleerd weer. Al deze content wordt gemaakt met het Tom Clancy’s Rainbow Six ontwikkelteam en het advies van bedreven gamers voor de meest efficiënte resultaten op het veld.

Digitale content:

  • DLC Pack: Gold Weapons Skins – Val op binnen je team met het DLC pack die je toegang geeft tot alle Gold Skins voor in-game wapens!

Als je Rainbow Six Siege reserveert krijg je sowieso het volgende:

  • Gegarandeerd toegang tot de closed Beta
  • Exclusieve Steelbook

Rainbow Six Siege Art of Siege Edition

De prijs van de Rainbow Six Siege Art of Siege Edition is 84,99 euro op de PlayStation 4 en Xbox One en 74,99 euro op de PC. De normale editie kost 59,99 euro op de PC en 69,99 euro op de PlayStation 4 en Xbox One. Naast dit nieuws zijn er ook nog twee video’s vrijgegeven van de game. De eerste video die je hieronder kan bekijken belicht de Operator System. Met dit systeem kun je speciaal CTU team opzetten. Elke operator heeft zo zijn eigen specialiteiten. In de tweede video gaan we achter de schermen bij Ubisoft en horen we meer over de Operator System.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Official – Operator Gameplay Trailer

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege Official – The Operators – Behind The Wall #2