Battlefield 3

Ook battlefield 3 kent zijn frustraties

Deel 5 alweer uit de Rage Quit reeks. Battlefield 3 is alweer een tijdje uit. Om precies te zijn kwam Battlefield 3 uit in november van 2011. De winkels stonden vol en iedereen wilde een exemplaar. Of je de game geweldig of slecht vond laat ik voor nu even in het midden. Later kwamen er ook nieuwe mappacks uit. Waaronder: Back to karkand, Close Quaters, Armored Kill en Aftermath. End Game staat gepland in maart van 2013

Rage Quit

Velen van jullie heeft zeker in Battlefield 3 een Rage Quit gehad. Tijdens het gamen heb zeker ik mensen horen schelden en vervolgens waren ze weg. Ook ik heb ze gehad. Welke gamer eigenlijk niet! Toch blijft het leuk om mensen door het lint te horen gaan. Het vloeken en schelden komt vanuit alle hoeken. Soms heb ik woord contructies gehoort die totaal nieuw voor me waren. En vervolgens neem ik ze nog over ook. Battlefield 3 is te spelen op de playstation 3, xbox360 en pc. Enjoy!

https://www.youtube.com/watch?v=PjzlY5kB39A” width=”620″ height=”360″]