Virtua Tennis 3, frustrerend genoeg

Virtua tennis 3 is een tennisgame. De tennisgame voor de playstation 3 en Xbox360 is één van Sega’s beste sportgames. Het is de rivaal van Top Spin. Het verschil is dat Top Spin simulatie game is, en Virtua Tennis 3 meer arcade game is. Wat natuurlijk niet slechter is. Zo is er voor iedereen een juiste type game.

Alhoewel tennis een mooie sport is, brengt het natuurlijk genoeg frustratie met zich mee. Vooral als je de regels niet kent. Hoeveel sets speel je normaal, hoe gaat het puntensysteem, welke sponsor moet ik hebben en ga zo maar door. Tennis kan dus ook heel ingewikkeld zijn, maar voor de echte fans is het een genot om te doen.

Het begint met een karakter

Het maken van een karakter, is nog maar het begin van je tennis carrière. Kies ik voor een man of vrouw? Hoelang ga ik hem of haar maken? Links of rechtshandig. Jep, hier begint alle ellende.  Als je karakter klaar is begint het avontuur. Je begint onderaan de ladder, hier zul je ook tegenstanders tegenkomen die meer van je niveau zijn. Ben je eigenwijs? Kies je meteen een tegenstander dat in de top 10 van wereld ranglijst staat? Dan kan dat verkeerd uitpakken! Hoe dan? Bekijk het volgende filmpje.