De Season Pass van Rabbids Invasion De Interactieve TV-serie bevat vijf DLC-packs

Op 20 november 2014 is de Season Pass van Rabbids Invasion De Interactieve TV-serie beschikbaar. Met deze Season Pass ga jij allerlei gekke uitdagingen aan in 15 nieuwe afleveringen en beleef jij een groot avontuur samen met de Rabbids. Daag je familie en vrienden uit terwijl je de leukste scènes van “VAMPIRE RABBID”, “RABBIDS WITH FLEAS”, “ZOMBIE RABBID”, “RABBID DREAMS” en meer bekijkt.

De Season Pass bevat vijf DLC-packs die allemaal uit drie compleet nieuwe en interactieve afleveringen bestaan. De volledige game bestaat in totaal uit 21 afleveringen en samen met alle DLC-packs bestaat deze dus uit 36 afleveringen in totaal. Op de volgende data speel jij nieuwe afleveringen vrij:

· Pack 1 – op de dag van release (20 november 2014)

· Pack 2 – december 2015

· Pack 3 – januari 2015

· Pack 4 – februari 2015

· Pack 5 – maart 2015

De interactieve serie is ontwikkeld door Ubisoft Barcelona en Ubisoft Parijs. Met meer dan 14 miljoen verkochte exemplaren zijn de Rabbids één van de meest geliefde characters in onze line-up. De gekke avonturen van deze onvoorspelbare wezens zorgen wereldwijd voor veel plezier in de huiskamers van families. Rabbids Invasion De Interactieve TV-serie is volledig aangepast om jou de kans te geven deel te nemen aan de hilarische actie van de Rabbids.